Реєстрація

ERC325S

Контактор безшумний з ручним керуванням 25A, 3НВ, 230В

ERC325S Контактор безшумний з ручним керуванням 25A,  3НВ, 230В

Подібне зображення (Показ зображень HA_16203228)
Артикул:ERC325S
шт.
одиниця упаковки:6 шт.
Технічні характеристики
Кількість полюсів:3 P
Номінальна робоча напруга змінного струму:400 V
Частота:50 Hz
Номінальна напруга ізоляції:440 V
Операційна напруга при змнному струмі:230 V
Стійкість по відношенню до номінальної імпульсної напруги:4 kV
Номінальний струм:25 A
Номінальний термічний струм:25 A
Номінальний робочий струм АС7 категорія А:25 A
Номінальний робочий струм АС7 категорія В:8,5 A
Пускова потужність, що поглинається:3,2 VA
Споживання електроенергії:3,2 VA
Загальна розсіювана потужність під номінальним струмом:7,5 W
Розсіювана потужність на кожний контакт:1,5 W
Потужність контакту при 230 В в AC7 категорія В:880 W
Потужність контакту при 400 В в AC7 категорія В:13,8 kW
Час реакціі при відкритті:15 ms
Час відповіді при закритті:25 ms
Електрична тривкість кількості циклів:30000
Кількість механічних процесів:100000
Глибина встановленого виробу:60 mm
Висота встановленого виробу:83 mm
Ширина встановленого виробу:35,75 mm
Макс. навантаження, люмінесцентні лампи паралельно скомпенсовані:810 VA
- при паралельному включенні:1990 VA
Макс. навантаження, люмінесцентні лампи:950 VA
Максимальна потужність лампи розжарювання:1900 W
Момент затяжки:1,2 Нм
Поперечний розріз з’єднання з гнучким дротом:1 - 6мм²
Поперечний розріз з’єднання з негнучким дротом:1 - 10 мм²
Кількість контактів:3
Тип контактів:3 НВ
Тип з’єднання:Гвинтовий
Можливість приєднання додаткового обладнання:так
Локальне/ручне керування:так
Європейська директива WEEE:пов'язаний
Захисне виконання ІР:IP2X
Клас захисту:Клас захисту IІ
Робоча температура:-10…50 °C
Температура зберігання / транспортування:-40…80 °C
  • ERC325S
    ERC325S Контактор безшумний з ручним керуванням 25A,  3НВ, 230В
    Подібне зображення (Показ зображень HA_16203228)
  • ERC325S Контактор безшумний з ручним керуванням 25A,  3НВ, 230В
Можливі помилки і технічні зміни